Menu:

HIMATREK - HISTORIE EN WIE WIJ ZIJN

HIMATREK
 werd opgericht in 1999. In de afgelopen jaren hebben we singles, een eigen kleine groep (2-4 personen) evenals privé georganiseerde groepen van maximaal 12 personen met succes door de wereld van de Himalaya geleid. 

WAT KAN ER TIJDENS EEN REIS
Er is ook nog steeds bij ons ter plaatse en "tijdens de trek" de mogelijkheid om voor het einde van een reis - in het kader van wat mogelijk is - het nodige aan te passen. Vertrouw hierin op de jarenlange ervaring van ons team in Kathmandu en het deskundige advies wat u hier in Nederland kunt krijgen (zie pagina contact voor alle gegevens).
Wij stellen uw verblijf en geplande tour samen, geheel naar uw persoonlijke wensen. U bepaalt zelf wat u wilt. Omdat we geen groepsreizen organiseren, bent u volledig onafhankelijk van andere deelnemers en hun belangen in een groep.

Wij staan ​​garant voor een hoge standaard van de arbeidsomstandigheden van ons team.

Wij proberen het model voor andere trekking agentschappen in Nepal te zijn en we hanteren om die reden een hoge standaard.

Ons team in Kathmandu is perfect opgeleid, heeft veel ervaring en deskundigheid op alle (hoge) niveau's. Wij stellen hen graag aan u voor:

Ons team in Kathmandu is perfect opgeleid, heeft veel ervaring en deskundigheid op alle (hoge) niveau's
Gerben van Lochem
Himatrek Nederland
Samen een topteam! Govinda Poudel
Beheer en klim-, trekking- en cityguide
Himatrek Nepal
Bal Krishna Paudyal
Officemanagement en trekkingguide

Petra Carstensen
Boeking en Advies

Klaus Töpfer
Boeking en Advies
Himatrek Duitsland